Vi är återförsäljare för Happy Dog & Happy Cat!
Hos oss hittar ni både torrfoder och blötfoder från Happy Dog & Happy Cat.  Även godis när det kommer till hund.

För hund har vi Supreme Sensible, Supreme fit & vital, Supreme Young & VET.
För katt har vi Young,Culinary, Sterilised, Sensitive, Senior & Meat In Sauce & VET.

I vår butik kan ni få bonuskort där ni får 7:e påsen gratis. 
(gäller från 1,4kg på katt och 4kg på hund)

Lite kort om Happy Dog

Utnyttjar den biologiska mångfalden av animaliska proteinkällor för deras recepturer – det gäller för både kött, fisk och fågel.
Resultatet är ett mycket balanserat foder, rikt på värdefullt protein och aminosyror. Genom att dagligen utfodra Happy Dog Supreme produkter utesluter du helt naturligt att din hund får en ensidig proteintillförsel.

För kostkänsliga hundar erbjuder Happy Dog Supreme sorterna Africa, Neuseeland och Karibik med bara en lättsmält proteinkälla och idealisk tolerans.

Måttlig energihalt

En hund är ingen varg! En varg i den fria naturen tillryggalägger upp till 5 mil om dagen. Dess energibehov är därför väsentligt högre än en hunds.
Därför ger Happy Dog akt på:

  • Måttlig energitillförsel med mindre fett och högre proteinhalt.
  • En minskning av energitillförseln skyddar mot civilisationssjukdomar som övervikt, ledproblem etc.
  • Behovsrelaterad energitillförsel reglerad med fodermängden.

Lite kort om Happy Cat
Happy Cats unika närings-koncept har naturen som före-bild. Alla recept har utvecklats med naturliga ingredienser, vilket resulterar i en näringsmässigt balanserad kombination av vitala näringsämnen – alla vetenskapligt bevisade. De använder endast högkvalitativa animaliska proteiner som deras viktigaste produktingredienser. Kött och fisk kommer från djur från artanpassad uppfödning.

För känsliga katter erbjuder Happy Cat La Cuisine idealisk tolerans med bara en eller två proteinkällor.

Recepten innehåller utvalda örter, värdefulla oljor, lättsmälta kolhydrater och kostfiber för att främja matsmältningen. Produkterna är fria från konstgjorda färg- /smakämnen och konserveringsmedel. Happy Cat Natural Life Concept® kan därigenom förse din bästa vän med alla de vitala näringsämnen den behöver – naturligt och holistiskt

 “Allt-i-ett”-koncept finns i varje Happy Cat-produkt.

Deras näringsexperter har tagit Happy Cat Natural Life Concept® och använt det för att utveckla en speciell vitalitetsformel som täcker kattens fem viktigaste behov – helt naturligt.
Det är näringsmässigt bevisat att fodret reglerar matsmältningen, ökar immunförsvaret, stödjer urinvägarna, främjar hjärthälsan och är bra för hud och päls.